Om oss

Bjørkmanns ble startet i 1968, og er i dag en ledende grafisk bedrift i Finnmark. Vi utfører de grafiske tjenester du som kunde har behov for, enten det er på papir, tekstiler eller nett.

Firmaet er i kontinuerlig utvikling og er ledende på kunnskap, kvalitet, teknologi og leveringsdyktighet i vår region. Bjørkmanns AS er også en “grønn bedrift” og har et sterkt fokus på miljøvennlige tiltak og sertifiseringer i forhold til avfall og resirkulering. Vi har vunnet flere utmerkelser for vårt arbeid og ser alltid etter nye måter å bli bedre på – både i forhold til miljø, teknologi, designtrender og hvilke produkter vi har i vårt sortiment.

Hos Bjørkmanns finner du dyktige mennesker med lang erfaring som liker å jobbe i team. Om du kommer med små eller store oppgaver spiller ingen rolle – du er alltid den viktigste for oss! Vår tverrfaglige kompetanse kombinert med særlig interesse for ditt ve og vel, gjør at vi er sikker på at du kommer tilbake til oss igjen!

Grønt punkt
Som medlem i Grønt Punkt Norge tar bedriften ansvar for alle emballasjetyper gjennom retursystemer godkjent av Miljødirektoratet.

Miljøfyrtårn
Miljøfyrtårn er en sertifisering, og er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter for å dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Miljørapportene som årlig utarbeides kan sendes ut på oppfordring.

Norsk Industri
Vi er medlemsbedrift i Norsk Industri, som er en arbeidsgiverorganisasjon for industrien i Norge og største landsforening i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).